GODT NYTÅR ! BESTIL INDEN 15:00 OG VI SENDER SAMME DAG 🚚

Det skal være sjovt at være offline

Det behøver ikke være kedeligt at være offline. Vi har samlet en masse spil, som børn og familien kan samles om. Spil er både sjove og kan være meget lærerige. hjernen aktiveres alt imens man har en leg.

Solitaire spil


Solitaire spillet er et meget gammelt brætspil, som man spillede helt tilbage i 1690érne. Almindelig begynder man med det midterste hul tomt og målet er, at den sidste to kan skal ende i det midterste hul.

Memory spil


Memory spillet er et klassisk spil som er både sjovt og som øver barnets hukommelse og koncentration.

DominoBrikkern skal parres i række. Den der først kommer af med alle brikker har vundet. Spillet kræver megen koncentration, og det er en god øvelse for børn.

Bingo

Bingo spil er sjovt for hele familien, find spil med alt det der skal til for at spille bingo. Lav selv præmier man kan vinde for at gøre det endnu sjovere.

Multi funktionsbord
Multi funktionsbordet er perfekt hvis man vil have flere spil i et og samme bord. Bordet har 9 spil og er med korte ben, der kan stå på et almindeligt bord.
Sættet består af et billardfelt med køer og kugler i træ, bordtennisbord med to bat og bold, et airhockey/curling felt med panel til at registrere scoring, skak, dam og backgammon med tilhørende figurer, terninger, bowlingbane og et kortspil.