BESTIL INDEN 15.00 OG FÅ DIN ORDRE SENDT SAMME DAG

Møbelpakker fra Pinolino

Møbelpakker er den perfekte løsning til dig som gerne vil købe hele børneværelset i et og samme køb, og møbler som matcher i stil og design. Møbelpakkerne fås med 2-4 sæt møbler i en pakke. Nogle bredere end andre. Så det er nemt at finde en pakke som passer til dit hjem og til størrelse på børneværelset. Farverne er klassiske, og de fleste farver kan bruges i både drengeværelset eller på pigeværelset.

Populære møbelpakker

Florentina: Møbelsættet er af klassisk og stilrent design i hvid. Der medfølger store kunstofgreb i hvid, rosa og mint for variation og mulighed for at give værelset et individuelt look. Møbelsættet kommer med 2, 3 eller 4 dele: barneseng, bred puslekommode inkl. Reol-overdel. En kombiseng, der kan anvendes til babyseng, juniorseng og senere til sofa. I sættet med 4 dele kommer et skab med 2 døre i.

 

Kombiseng: sætter kommer med en kombiseng i lækkert design. Der kan tages tresser af kombisengen, så når barnet er stort nok kan han/hun selv træde ud af sengen. Sengen kan senere laves til en junior seng, hvor siderne tages af. Sengen kan derfor bruges til store børn også. Sættet koster fra 5999 kr.

Køb Florentina Bred 3 dele lige nu til nedsat pris 


 

Pan:Pan møbelsæt er i klassisk minimalistisk stil i hvid med natur træfarvet detaljer. Sætte består af en kombiseng som er hvid og tremmerne i natur træfarvet. Der kan tages et par tremmer ud så barnet selv kan træde ud af sengen. Skabet og puslekommoden er elegant med ben i natur træ. Sættet koster fra 12.499 kr.

Se Pan møbelsæt her

 

Omtanke for naturen, høj sikkerhed og gennemtestede. 

Pinolino er et brand med fokus på kvalitet og bæredygtighed. Møblerne er produceret under økologiske forhold og med fokus på høj sikkerhed i deres møbler. Pinolino er i år 2014 FSC® certificeret og alle møbler bliver gennemtestet for sikkeheden.

Pinolino er tysk og de har gennem mange år produceret børnemøbler, legetøj og udstyr. Fra start har de haft fokus på kvaliteten og går ikke på kompromis med denne. Hos Babylou finder du kæmpe udvalg af Pinolino børnemøbler. Møbler til børneværelset, tremmesenge, kombisenge, pusleborde, sengelinned, sengerande, kravlegårde. Legetøj som rutsjebaner, løbehjul og løbecykler, gåvogne, gyngeheste og meget meget mere.

Pinolino giver sine kunder 10 ÅRS PLUS-GARANTI i alle produkterne. Deres møbler   er i førsteklassekvalitet med sans for enhver detalje i design. deres materialer er natur materialer, som f.eks massivt træ.