GODT NYTÅR ! BESTIL INDEN 15:00 OG VI SENDER SAMME DAG 🚚

Udendørs aktiviteter

Sommeren er lige om hjørnet, og det giver anledning til en masse aktiviteter og leg udenfor. Børnene elskeren friske luft og de bliver så dejlig søvnige af det. der er uendelige lege og aktiviteter til de helt små og større børn. 
Hos Babylou har vi enormt udvalg af alt til de små og større børn, som kan aktivere den udendørs. Vi har samlet nogle af de mest populære aktiviteter.

Sandkasser og legetøj 
At leje ii sandkasse eller bare at lege med sand, det er specielt populært hos de helt små fra 6 måneder til 3 år. Sandet er en fantastisk følelse mellem hænderne, og det kan formes og bygges til en masse sjov leg. Man kommer langt med blot den klassiske spand, skovl og rive. De små synes det er en leg at fylde spanden op og hælde sandet ud igen. Find fine sæt af legetøj til sandkassen. 
Trampoliner
Hvem synes ikke det er sjovt at hoppe på trampolin. Selv de voksne nyder det. det er en dejlig og sjov måde at røre sig på sammen med børnene. Hos Babylou har vi trampoliner fra mærkerne Small Foot og Jumpking. Find både runde og firkantet trampoliner, og de fleste med tilhørende net.
Fuglehuse og insekthoteller
Lær noget om naturen og dyrene omkring os i haven og skoven, ved at anskaffe sig et fuglehus eller insekthotel. Måske flytter der en lille familie fugle ind, og det er sjovt at følge deres gang og levemåde. Insekthotellet er et hus til alle de små insekter der lever omkring os, men vi måske ikke altid ser. I hotellet kan de flytte ind og gemme sig. Børnene elsker at lærdom dyr, og begge huse giver god mulighed for sjov med dyrene.
Løbecykler og løbehjul
Skal børnene bevæge sig, er en løbecykel eller et løbehjul en fantastisk måde. Børnene eller det og det styrker koncentrationen og balance. Hos Babylou finder du en masse løbecykler. Både 4-hjulet, 3-hjulet og 2-hjulet cykler. Løbecyklerne fås i mange fine farver, og nogle som ligner en mortorcykel, en lyserød eller blå Vespa, eller stribet som en zebra. Rulleskøjter
rulleskøjter er en skøn måde at røre sig på i naturen. Tag hele familien på tur på hjul og nyd den friske luft. Børnene bliver styrket i deres balance, og får rørt sig samtidig. Hos Babylou finder du rulleskøjter fra mærket My Hood. de laver kvalitets rulleskøjter i størrelserne op til 42. Find den farve du synes er sejest.