BESTIL INDEN 15:00 OG VI SENDER SAMME DAG 🚚

Handelsbetingelser

Levering
Hos Babylou er leveringen 1-3 dage på vare som er på lager og 14 hverdage på vare som ligger på fjernlager. Leveringen kan ses på hvert enkelt produkt.  gratis ved køb over 500 kr. 

Returpolitik

Hos Babylou har du 14 dages fuld returret fra varen modtages. Dette gælder kun hvis varen er i samme stand som ved modtagelsen, og har ingen fejl eller mangler, og at varen sendes retur i samme emballage. Du kan vælge at nægte at modtage dine vare ved leveringen, og dermed returnere til os. Se mere under returnering.

Ombytning
Babylon tilbyder 14 dages ombytning. Ønsker du at sende varen retur om ombytte til anden vare, så betaler vi for fragten for forsendelse af dine nye vare. Du betaler som kunde selv fragten for at sende varen som ønskes ombyttes retur til Babylou. Vi hjælper selvfølgelig altid med råd til hvordan du bedst sender dine vare retur.

Reklamation
Efter købeloven gives der 24 måneders reklamationsret på alle vare.
Det er en forudsætning, at mangler på varen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Hvis varen kan repareres får kunden besked så snart den er modtaget hos retur. Reparationer har en garanti på 1 år efter varen er modtaget af kunden igen.
Babylou betaler retur omkostningerne og for at sende varen retur. Du skal blot sende os en mail, så du kan modtage en returlabel.
Skal der ske en refundering vil Babylou betale det fulde beløb samt fragten der er betalt ved bestillingen retur til kunden.
Ved
 fejlagtig brugt af varen og fejl eller mangler, som er forårsaget af fejlagtig brug dette kan Babylou afvise reklamationen. Kontakt os på mail før du sender en reklamation.

Priser
Vi tager forbehold for fejl i de angivne priser. Alle de oplyste priser er inklusiv moms. Babylou kan til hver en tid ændre de angivne priser, hvis dette bliver nødvendigt. Babylou kan til hver en tid annullere en ordre hvis prisen ikke er korrekt.

Levering
Babylou levere dine vare mellem 1-3 dage.  Bemærk vare som ligger på fjernlager er levering 14 hverdage. Dette ses ved hver enkelt vare hvad levering er. 

Porto og fragt
Alle vores leveringer foregår via vores ordre system og sker automatisk. Der er forskellige portosatser for de forskellige produkter, da der er utrolig stor forskel på vægten af de forskellige varer. Alle køb over 499 er dog portofrie. Vi sender til hele Europa og fragt til hele verden kan arrangeres.
 
Udsolgte vare 
Babylou tager forbehold for udsolgte og forsinkede varer fra fjernlager. Vi vil selvfølgelig kontakte dig med det samme hvis der skulle ske fejl i varelager eller levering.

Betaling

Hos Babylou tager vi imod Visa, Visadankort, Mastercard og Viabill. 

Personoplysninger
Babylou er ansvarlig for håndtering af der personoplysninger, der oplyses af vores kunder. Vi behandler alle kundens oplysninger strengt fortroligt. Oplysningerne opbevares i op til 5 år i henhold til lovgivningen. Vi følger persondataloven, hvilket betyder, at du til hver en tid har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi har om dig som kunde. Personlige oplysninger opbevares krypteret. Du kan få adgang til oplysningerne ved at sende en e-mail til vores kundeservice (info@babylou.dk). Det er udelukkende personer, der er tilknyttet Babylou som har adgang til disse data (dine bestillinger og hvilke adresser, du kunne have bestilt varer til)
 
Kundeservice hos Babylon
Du kan altid finde kontaktoplysninger på Babylou ved at klikke på "kontakt" i menuen i toppen. Vi kan træffes på både telefon og email, som også er angivet nederst på siden.