BESTIL INDEN 15:00 OG VI SENDER SAMME DAG 🚚

Ombytning

Du kan alt vælge at ombytte dine vare til en anden vare. Hvis du ønsker at ombytte, så skal dette ske inden for 14 dage fra varen har modtaget. 

Varens stand
Ombytning kan kun ske hvis varen ikke er taget i brug. Varen skal sendes tilbage i original emballage og i en stand så varen kan sælges videre. 

Send vare retur til ombytning
Som kunde sørger du selv for at få sendt varene retur, og betaler selv for dette. Vi anbefaler man sender varen med fracking, så den altid kan spores. Hvis du ikke har modtaget din vare endnu og ved at du ønsker at ombytte, så kan du vælge at nægte at modtage varen, dermed sendes den retur til os. Husk altid at send os en mail og fortæl hvilke vare du ønsker at ombytte.

Ombytningen
Babylou betaler fragten for at sende de nye vare til dig som kunde. Er varen dert ønskes at ombytte til billigere end den oprindelige vare, så tilbageføres forskellen samme dag som vi modtager varen retur til ombytning. Er varen dyre, skal den oprindelige vare tages retur, og der skal foretages et nyt køb. Her vil fragten blive tilbageført umiddelbart efter den nye vare er købt.